Gravitoteràpia. L'estirament de l'espinada

Pagina nueva 5

GRAVITOTERÀPIA

L'estirament de l'espinada.

 

Canviar la postura, donar-te la volta, és una gimnàstica interior per un cós sá.

La gravitoteràpia utilitza la força de la gravetat com a eina terapèutica.

Amb la inversió, l'esquena s'estira de manera natural, relaxant  les tensions musculars, estimulant el reg sanguini i eliminant la pressió que suporten els discs intervertebrals (descompressió) a causa de la força de la gravetat.

Alleugera el dolor, suavitza les corbatures que presenta l'esquena al llarg de l'espinada, ja a la primera sessió s'experimenta un inmediat alleugerament.

 

Mentre que dura la possició invertida, s'apliquen manipulacions o correccions posturals que consoliden els beneficis.

Fa una elongació de tot el cos, produeint una separació de totes les articulacions, augmentant l'oxigenació del cervell i redueint l'esforç bombejador del cor, estimulant la funció intelectual, millorant la memoria i concentració.

 

Té efectes sobre els órgans interns, sobretot el sistema digestiu, fetge e intestins, perqué ajuda a circular la sang estacionada mitjançant respiracions profundes  provocant que el diafragma es mobi litzi per aquestes.

 

Al mobilitzar l'espinada retorna la salut  a problemes crónics cervicolumbars, pinçaments, hérnies,discs degenerats, ciátiques.

 

Va adreçat a tothom, excepte contraindicacions.

 

Per els joves, ajuda al desenvolupament armoniós del cos a l'época de creixement, corregeix problemes corporals a causa de mals hábits posturals.

 

Als atletes els ajuda a mantenir el tó i l'elesticitat muscular i a corregir la sobrecárrega dels entrenaments.

A la gent gran, espatlles caigudes, espinada escurçada. turmells inflats, órgans prolapsats, venes varicosas,etc.

 

La utilització periódica de la gravitoterapia, ens permet aconseguir una plena capacitat física i mental i una figura esbelta, donant-li al caminar un aire d'elegància.

 

Treu el cansament i facilita la respiració diafragmàtica amb els consecuents beneficis per la salut.

 

Montse Arnau.