LLIBRERIA ADSERÀ S.L.

Pagina nueva 2
C/ Anselm Clavé, nº 39 VALLS Telf. 977612798 - Fax ---
E-mail: valls@adsera.com  Web: https://www.adsera.com

LLIBRERIA ADSERÀ S.L. FUNDADA EL 1966

LLIBRERIA GENERAL AMB ESPECIALITZACIÓ TARRAGONA
(Literatura-cuina-llengües-art-història-filosofia-ciències de l’educació-infantil i juvenil-turisme)
Rambla Nova 94 43001-Tarragona
Telf. 977235815 Fax 977227703
E-mail: tarragona@adsera.com

LLIBRERIA TÈCNICA TARRAGONA
(Informàtica-empresa-dret-esport-ciències-automòbil- bricolatge)
Rambla Nova 94 43001-Tarragona
Telf. 977219546 Fax. 977227703
E-mail tecnica@adsera.com

LLIBRERIA GENERAL VALLS
C/ Anselm Clavé, nº 39 - 43800-Valls
Telf. 977612798
E-mail
gadsera@uoc.edu

FILOSOFIA DE LA LLIBRERIA

La llibreria va néixer el 23 d'abril de l'any 1966 en un local de la Rambla Nova de Tarragona, fruït d'un esperit vocacional i una estimació al món del llibre i de la cultura que han estat una constant al llarg d'aquests 40 anys.


Els primers anys, l'intent de consolidar la llibreria com una oferta cultural més de la ciutat i fer-ne, al mateix temps, un negoci lucratiu, va deixar poc temps per a les activitats complementaries però podriem qüalificar l'any 1978 com l'inici d'un temps encarat a introduir el llibre a les cases com una eina necessaria per a la persona. Van ser uns anys plens de presentacions de llibres, exposicions artístiques, recitals poètics, debats literaris… Amb el pas dels anys les activitats que feiem per al foment de la lectura van ser organitzades des de l’ajuntament i les biblioteques i actualment la llibreria l’anem encarant al servei i l’orientació literària.

El 1993 vam decidir ampliar el negoci a la ciutat de Valls, que ens era molt propera per temes familiars i també per la constatació que teníem de diversos clients que baixaven a Tarragona a buscar llibres.

Som conscients que el gust per la lectura s'adquireix des de l'infancia i, per tant, la part dedicada al llibre infantil i juvenil és àmplia i triada amb una cura especial, destacant els llibres més educatius i ben realitzats. Creiem que els nens han de poder entrar en una llibreria sense cap mena de por, que han de poder remenar i triar igual que els adults allò que més els hi agrada, perquè ells són els nostres futurs clients. Però que també han d’aprendre a estimar els contes i no tractar-los de qualsevol manera, com se sol veure en les grans superficies.

Així mateix volem donar la imatge que no és tan sols un llibre el que estem venent sinó molt més. Estem venent entreteniment, formació, estimació, imaginació, reflexió, companyia... tot allò que ajuda a la persona a ser feliç i créixer interiorment. Volem transmetre l'estimació i el respecte que des de sempre hem sentit pel món del llibre en totes les seves vessants: la relació amb els clients, amb les editorials, amb els autors i amb el gremi de llibreters.

Per això qui ve al nostre establiment sap que podrà remenar, preguntar, mirar i triar aquell llibre que més li convingui.
Es important per a nosaltres, i treballem en aquest sentit, donar un servei de recerca de llibres d'una certa dificultat perquè, tot i que és una feina pesada, sabem que també és agraïda i que va totalment en la línea de servei.
També valorem el tracte personal que se li dona al client, aquest és una persona que no tan sols es mereix la nostra atenció, sinó que s'ha de sentir valorat i a gust a casa nostra. Per tant, un somriure o una benvinguda acollidora és fonamental per a nosaltres.
I, en ciutats mitjanes com les postres, l'oferta d'estocatge ha de ser extensa i diversa perquè les trameses no van tan bé com voldriem i és important que el client pugui marxar amb allò que buscava a la mà.
En resum, les dues paraules que intentem que defineixin el nostre establiment són personalització i qualitat.

La nostra empresa va néixer no tan sols amb un desig lucratiu sinó com una manera de fomentar la cultura en general i del nostre país en particular.
D'aquesta manera totes les activitats que hem realitzat i anem realitzant van encarades a introduir el llibre a les cases com una eina necessaria per a la persona.

Som conscients que el gust per la lectura s'adquireix des de l'infancia i, per tant, la part dedicada al llibre infantil i juvenil és àmplia i triada amb una cura especial, destacant els llibres més educatius i ben realitzats. Creiem que els nens han de poder entrar en una llibreria sense cap mena de por, que han de poder remenar i triar tant com els adults allò que més els hi agrada, perquè ells són els nostres futurs clients.

Així mateix sabem i volem donar la imatge que no és tan sols un llibre el que estem venent sinó molt més. Estem venent entreteniment, formació, estimació, imaginació, reflexió, companyia... tot allò que ajuda a la persona a ser feliç i crèixer interiorment. Volem transmetre l'estimació profunda que des de sempre hem sentit pel món del llibre en totes les seves vessants: la relació amb els clients, amb les editorials, amb els autors i amb el gremi.

Per això qui ve al nostre establiment sap que podrà remenar, preguntar, mirar i triar aquell llibre que més li convingui.
Es important per a nosaltres i treballem en aquest sentit, donar un servei de recerca de llibres d'una certa dificultat perquè, tot i que és una feina pesada, sabem que també és agraïda i que va totalment en la línea de servei.
També valorem el tracte personal que se li dona al client, aquest és una persona que no tan sols es mereix la nostra atenció i respecte, sinó que s'ha de sentir valorat i a gust a casa nostra. Per això, amb aquells que hi ha una certa confiança pel tracte dels anys, reben felicitacions o petits detalls si l'ocasió es presenta. Per tant, un somriure o una benvinguda acollidora és fonamental per a nosaltres.
I, en una ciutat petita com la nostra, l'oferta d'estocatge ha de ser extensa i diversa perquè les trameses no van tan bé com voldriem i és important que el client pugui marxar amb allò que buscava a la mà.
En resum, les dues paraules que intentem que defineixin el nostre establiment són personalització i qualitat.