POLLASTRES GÜELL (XAVIER)

Pagina nueva 2
C/Avenir, 23 VALLS Telf. 977614947 / 649016578 - Fax. ---
E-mail: ---  Web: ---

Benvinguts a la pàgina de POLLASTRES GÜELL

Aquest negoci de tradició familiar ens complau en oferir-los una amplia carta de plats cuinats, els seus saborosos pollastres a l’ast fets amb molta cura perquè arribi a les vostres llars a punt d’escalfar i llestos.

Volem fer el vostre dinar perque sabem que el temps és or. És complicat arribar a casa desprès de la feina i tenir que ficar-se a la cuina. Per això nosaltres et cuinem els plats més saborosos i casolans perquè no trobis a faltar un bon plat a la taula.

I no oblidis que tenim la qualitat als millors preus.

Si voleu us convido a donar un cop d’ull a la gran varietat de plats cuinats volem mostrar alguns de les nostres suggeriments.

Sense oblidar-nos dels seus pollastres a l’ast, conills, espatlles, galtes, garrons, guatlles, també fets al forn.

No vull que passeu per alt que teniu, en plena temporada de calçotades, que va del mes de gener al mes de març aproximadament, segons com vagi la collita, la possbilitat de poder-vos dur a casa els calçots cuits i la seva salsa.

Tenim la possibilitat de fer menús per a festes, grups d’empresa, festes majors, etc…
Consulteu preus trucant-nos al telèfon 977614947 o venint directament al nostre establiment situat al carrer AVENIR, 23 al bell mig de Valls.

 

Agrair-vos la vostra confianza durant tots aquets anys i esperant estar molt i molts més anys a la vostra disposició, gràcies i fins molt aviat.