SILIFOC, S.A.

Pagina nueva 2
C/ Industria, 12 ALCOVER Telf. 977846216  - Fax 977760065
E-mail: silifoc@silifoc.es     Web: www.silifoc.es

Silifoc, S.A. empresa familiar que remunta els seus orígens amb la extracció de pedra natural rica en Sílex, molt resistent a temperatures elevades (coneguda popularment com "saldò", i comercialitzada com a refractari natural Silifoc, sílex pel foc). La extracció i aplicació de refractaris naturals per resistir la temperatura (destinada a la època principalment en el revestiment de forns de foneria com material refractari) van promoure la fabricació i especialització de xemeneies i barbacoes.

La especialització, dedicació al treball ben fet i ànsies de superar els nostres productes, ens ha portat a ser pioners en la fabricació i aplicació del recuperador de calor per aire a les xemeneies, amb la construcció d'una llar metàl·lica (interior) d'una sola peça des de fa més de 30 anys i posteriorment del recuperador d'aigua. Actualment i gràcies a evolucions paral·leles d'altres materials com el vidre, s'han aconseguit xemeneies amb un gran rendiment calorífic, que permeten gaudir del joc de les flames amb total seguretat, comoditat i gran rendiment, qualificatius que eren impensables fa anys en parlar d'una llar de foc.

Actualment i gràcies a la trajectòria anterior, la empresa és considerada com a punt de referència en el sector, essent els seus clientes la seva principal targeta de presentació i aportació de nous clients. A més, i gràcies a la confiança dels proveïdors, contem amb una àmplia carpeta de productes, aconseguint la major varietat de models que pot trobar, essent distribuïdors dels principals fabricants tant nacionals com d'importació, que complementa als productes de fabricació pròpia, disposant de gran varietat d'estocs tant dels aparells com d'accessoris i recanvis, per un lliurament immediat.

A més, l'empresa disposa d'una secció d'instal·lació, essent empresa instal·ladora de sistemes de calefacció i climatització realitzem totes aquelles instal·lacions que el client precisa, tant domèstiques com industrials . Amb calderes de Gas (canalitzat o botelles), gas-oil, elèctriques, llenya/carbó o energia solar. Som empresa col·laboradora de Gas Natural i Repsol Gas, donant als nostres clients els avantatges que això suposa. A més dels sistemes amb caldera clàssica disposem de calderes a la xemeneia, cuina econòmica, etc. que combinen l'encant clàssic amb el confort que avui, tots volem gaudir a casa.

Alguns dels nostres productes

Llars de foc (Revestiment de la llar de foc)

Estufes

Barbacoes