VALLS AUTO

Pagina nueva 1
 

Ctra. Pla de Santa Maria, 166

43800 Valls
Telf. 977 60 43 85

E-mail: administracio@vallsauto.com 

www.vallsauto.com

Descripció

Valls Auto neix el mes dabril de lany 2000; els seus fundadors foren els senyors Genís Parra Agüera i David Pastor Guerrero.

Els primers anys lempresa es dedicà exclusivament a lassistència en carretera; treballant majoritàriament per les companyies dassegurances com Mapfre, Reale, Allianz..

Amb el pas del temps lempresa va anant creixent i els senyors Parra i Pastor es van marcar un nou objectiu. Lany 2003 Valls Auto inaugurava unes noves instal-lacions al Polígon Industrial de Valls; un taller de 1000m2, on shi donava diferents serveis: electricitat, mecànica, planxa i pintura a tota la comarca de lAlt Camp.

Després donze anys desforços, treball i la màxima dedicació sha arribat a la màxima cota: unes instal-lacions de més de 2000 m2. Sent, a més, agents comercials de tres marques: Ssangyong, Chevrolet, Subaru i Skoda. Obtenint lexclusivitat de formar part de la Red Bosch Car Service.
Valls Auto, actualment, té contractes de col-laboració amb empreses líders de rentings, leasings i companyies asseguradores com Mapfre, RACC, Línea Directa, Autoclub Mútua.

Disposa duna flota de tres vehicles de cortesia, per satisfer les necessitats dels clients.

Però és sobretot el personal humà el veritable eix on gira lesperit de Valls Auto; un gran equip de professionals plens dil-lusió i bona feina, que amb el seu esforç diari converteixen en realitat el principal objectiu de Valls Auto: la bona atenció als clients i la fidelitat final daquests. Per què a Valls Auto no només arreglem els seus vehicles, vetllem per la seva seguretat oferint una total garantia i eficàcia en totes les reparacions i serveis.

 

Serveis

 

Planxa i pintura

Mecànica i electricitat

Canvi de pneumàtics

Aire/condionat

Revisió pre-I.T.V.

Instal-lació d´accessoris

Car multimèdia

Turbo-compressors

Neteja de vehicles

Neteja de tapisseries