CENTRE DE TERÀPIES PER LA SALUT - Montse Arnau Pallejà

Pagina nueva 1
 C/Germans Sant Gabriel, nº 4, 3-3 VALLS Telf. 616 249 745
E-mail: montserratarnau@yahoo.es    Web: ---

 

 

Desitjo que tu i els teus estigueu molt bé.

Us informo que a partir del dilluns dia 11 de Maig, al centre començarem l'activitat amb el plan de desescalada i les mides higièniques i sanitàries corresponents.
T'atendrem amb cita prèvia.

Salutacions i molta salut.

Montserrat Arnau

 

Des de la nostra experiencia de fa 27 anys, t’oferim teràpies personalitzades. Tenint en compte l’entorn i els diferents aspectes que componen la persona, per tractar problemes de carácter físic, com dolors musculars i també psicològics, com l’engoixa i depressions, entre d’altres.

Intentem potenciar les coses bones de cada persona, per fer-la crèixer espiritualment i enfocar la seva vida.

Mirem el seu interior per conèixer les seves necessitats i buscar solucions per assolir l’equilibri, utilitzant diverses teràpies a través de la medicina natural.

La professionalitat i experiència des de l’any 1992, el respecte, el suport incondicional i la connexión a un mateix, és el marc on es realitza tot el treball i l’ajuda als altres a través de la vivència i creixement personal, i la professionalitat i formació continuada.

Amb tot això aconseguiràs potenciar la salut física, emocional, mental, relacional i energética per viure una vida millor a través de la medicina natural.

 

Benvolgud@s tot@s ,
Si aquestes festes voleu fer regals saludables i sense residus per al planeta us ofereixo:
2 ✌sessions al preu especial de 55€ ( massatge, reflexologia, reiki...)
i/o si algú ve al centre en nom vostre, per a vosaltres un obsequi d'una sessió a meitat de preu.
Si voleu més informació poseu-vos en contacte amb mi.
☎ Montse Arnau
+34 616249745
Us desitjo salut i benestar a
tot@s

 

NOVETAT que oferim al nostre centre: DIETISTA especialitzada en dietes vegetarianes i veganes

 

MOLÈSTIES A L'ESQUENA, COM ATENUAR-LES

L'esquena és una de les parts del cos que genera un major nombre de malalties.
Aquí us deixo 10 consells que poden ajudar a prevenir o millorar el mal d'esquena.
 
1- És convenient no portar una vida sedentària. És molt important fer exercici físic de forma regular però sempre amb moderació i sense esforços que estiguin per sobre de les nostres capacitas ja que pot ser contraproduent i portar-nos més problemes que beneficis.
2- El descans és el més important per a recuperar el desgast físic del dia a dia i, per tant, és aconsellable triar un matalàs còmode però ferm.
3- Mantenir el cap en posició vertical i la vista al davant també evitarà el mal de coll i sobretot de les cervicals.
4- Intenta ajupir-te i aixecar les coses des de terra sempre amb les cames flexionades i la columna recta, sense forçar postures.
5- Procura no aixecar pes excessiu i, quan et vegis obligat a fer-ho, intenta aixecar-lo el més enganxat al cos com sigui possible i distribuir-lo equitativament entre els dos braços.
6-  A la feina la postura també és molt important: l'ordinador ha d'estar davant i amb el monitor a l'alçada dels ulls i el teclat ha d'estar a l'alçada adequada per no forçar els braços. La cadira ha de permetre mantenir l'esquena ben recta.

7- Si passes molt temps assegut, com a mínim un cop cada hora és convenient aixecar-se, estirar-se i caminar un parell de minuts. Si passes molt temps de peu, no et recolzis en una i altra cama alternativament sino a les dues al mateix temps i mantenint-les lleugerament separades. Quan notis les cames cansades posat de puntetes durant uns minuts,  veuràs com aquest exercici les alleuja.
8- La relaxació, els massatges i les tècniques d'estiraments són molt eficaços, especialment abans i després de practicar un esport.
9- De tant en tant canvia la posició del cos. La forma de seure o d’estar de peu pot tenir a veure amb l'origen del dolor.
Observa't i treu les teves conclusions, el teu cos és intel·ligent i et parla de les seves necessitats, només cal aprendre a escoltar-lo.
10-No cal dir que l'alimentació és molt important, que siguin aliments sans i, en dejuni, pren clorur de magnesi.
 
Les tècniques de relaxació, estiraments adequats a cada situació, massatges descontracturants, reflexoteràpia i tècnica Ciryax, t'ajudaràn a sentir-te millor.
Informat'e-n en el nostre Centre Especialitzat.
 
Si necessites més informació aprofita els tallers específics que organitzem al centre. Truca i t'informarem.
         
27 anys amb tú, sempre al teu costat per cuidar-te.
 
 
Montserrat Arnau
Telf: 616249745
 

LA SALUT COMENÇA EN ELS PEUS

No podem acceptar la malaltia com una forma de vida, el cos està creat per a la salut.
La reflexoteràpia podal ajuda a guanyar salut,engega la capacitat de cada persona per regenerar-se o ajudar-se.
A un bon reflexóleg se li reconeix per la forma en què interroga i perque sap escoltar.
En relaxar la musculatura del peu es recupera l'elasticitat, els punts de suport del peu es normalitzen i amb ell totes les cadenes musculars i trajectes vasculars, es crea un estat d'equilibri, quan es normalitzen tots aquests processos es produeix el gran miracle de la reflexologia que és tornar-li al cos la capacitat de regenerar-se per si mateix.
Tracta problemes orgànics,funcionals i fins i tot estats emocionals.
Ajuda sobretot en els trastorns del sistema nerviós ja que el orígen de gairebé totes les dolències que avui estem patint són alteracions del sistema nerviós, quan ho millores tanques la porta a múltiples dolències,
migranyes, trastorns digestius o de l'aparell reproductor, respiratoris, tensió muscular. pot ser útil en qualsevol tipus de problema, inclòs el càncer ja que pot alleujar els seus dolors i molèsties. Estem davant una societat trista, amb ansietat, depressió i estrès. L'ansietat i l'estrès poden desencadenar dolors musculars, accelerar processos artríticos i artrósicos i ocasionar trastorns del sistema respiratori i digestiu. El orígen fonamental de les dolències està en el desequilibri emocional. No vol dir que tot sigui emocional però és un factor contribuent.

MONTSERRAT ARNAU PALLEJÀ
REFLEXÒLOGA.

 

EL REIKI, UNA TERÀPIA NATURAL QUE AUGMENTA EL TEU BENESTAR
 

El reiki és llum, és vibració, és energia de l’univers. És energia universal de la més alta dimensió i porta amb si les propietats de les ones d’amor, harmonia i sanació.

El reiki és una teràpia natural que utilitza l’energia universal per augmentar el teu benestar, obtenir pau i equilibri físic, emocional, mental i espiritual; és un sistema de curació per imposició de mans, de senzillesa i potència incomparables. L’acte de la imposició de mans sobre el cos humà o animal per confortar o per alleujar el dolor és tan antic com els instints. Davant la sensació dolorosa el primer que fem és portar les mans al lloc adolorit. El tacte humà transmet calor, consol i poder curatiu.

És una teràpia complementària a la medicina convencional i teràpies psicològiques reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut. És compatible amb altres mètodes de curació i no està contraindicat en cap cas. De fet, augmenta l’eficàcia d’altres tractaments utilitzats al mateix temps.

El reiki no només s’utilitza per millorar problemes de salut, també és utilitzat per millorar l’estat d’ànim, curar emocions, combatre l’estrès, per a l’embaràs, etc. Qualsevol persona pot acudir a una teràpia per millorar la seva vida en tots els aspectes. El reiki pot usar-se com a únic tractament o en conjunció amb el tractament mèdic, ja que no intervé en la medicació ni altres procediments. L’energia accelera la curació.

El reiki en nadons i nens.

El benefici del reiki en els nens comença ja en el ventre matern perquè afavoreix la seva energia lluminosa, els nodreix, els protegeix i, sobretot, els permet una comunicació fluida i constant amb la seva mare.
Molts pares recorren a un tractament de reiki per als seus fills quan tenen problemes d’hiperactivitat, timidesa, malsons, insomni, depressió o perquè han travessat per situacions familiars que els produeixen angoixa, com la separació dels seus pares, per exemple.

Montserrat Arnau.
Mestre de Reiki.


Teràpies a domicili.
Consulteu-nos.

 Pren-te un espai per TÚ

Quan tens un moment per tu? Quin és el teu espai? Quan temps fa que no fas una parada per posar algunes coses al seu lloc i prendre embranzida per seguir endavant amb força, energia i llibertat?

Evolucionar al nostre ritme és el camí de la nostra vida.
Et proposem aprofitar el teu temps enriquint com a persona, aprenent tècniques que t'ajudaràn a avançar amb força, energía i llibertat.

COACHING CAP A UNA VIDA PLENA I SATISFACTÒRIA

"Les emocions són la clau d'accés al nostre màxim rendiment, són predisposicions per l'acció. Des d'un estat mediocre el nostre rendiment és mediocre. Des d'un estat extraordinari el notre rendiment es extraordinari. Som els creadors dels nostres estats d'ànim. Podem canviar-los si aprenem a gestionar-los de forma diferent de com ho hem vingut fent fins al moment. Les emocions són les teves millors mestres per l'acció".

QUAND O PERQUÉ ENCETAR UN PROCÉS DE COACHING

-Moments de canvi personal o professional.
-Presa de decisions.
-Necessitat de millorar aspectes concrets de la vida o canviar coses que ens generen insatisfacció.
-Millora del rendiment professional o acadèmic.
-Millora de les relacions interpersonals.
-Millora de la gestió de les emocions.
En definitiva, el coaching està indicat per a qualsevol persona que senti que necessita canviar alguna cosa en la seva vida o que aspira a sentir-se millor.

QUÉ NECESSITES?


Encetar un procés de coaching és establir un compromís amb tu mateix/a i amb el teu procés de creixement. No necessites res més que ganes d'aprendre i de regalar-te una vida plena i satisfàctòria.
Un coach personal estarà sempre al teu costat, seguint el teu propi ritme, fent-te prendre consciència de les teves creences, del teus desitjos, de les limitacions que tu t'has imposat.
En el mon professional t'aportarà mecanismes i eines per facilitat-te l'èxit en el rendiment professional, amb la creació de nous hàbits que t'aportaràn a tú i al teu equip una visió increiblement diferent del teu treball.

Montserrat Arnau
Coach personal

 

El Centre de Tèrapies per a la Salut Montserrat Arnau
és un espai dedicat a la salut integral de la persona en tots els seus camps, és a dir, per formar i educar la salut mitjançant la integració de diverses teràpies per assolir l'equilibri.

El Centre es dedica al servei i recerca innovadora de la salut i la persona a nivell físic, energétic, emocional, mental, espiritual i de relació.

La professionalitat i experiència des de l'any 1992, el respecte, el suport incondicional i la connexió amb un mateix és el marc on es realitza tot el treball i l'ajuda als altres a través de la vivència i creixement personal, i la professionalitat i formació continuada.

Amb tot aixó aconseguiràs potenciar la salut física, emocional, mental, ralacional i energètica per viure una vida millor a través de la medicina integrativa i la medicina natural.

MONTSERRAT ARNAU PALLEJÀ
 

 

Regala Salut i Benestar als que estimes

 

EL BENESTAR

ÉS SIMPTOMA D’UNA BONA SALUT FÍSICA I MENTAL

 

Nosaltres et podem ajudar a regalar Benestar. 

Reserva 1 sessió de les nostres teràpies i te’n regalem una altre. 

MASSATGE  per alleugerar tensions, millorar l’estat de  salut i l’ànim. 

REFLEXOTERAPIA   per activar els òrgans interns, reduir el dolor, insomni.... 

FLORS DE BACH   per equilibrar-te. 

SESSIONS DE TAPPING   per fer canvis en tu. 

REIKI   per renovar i carregar energia. 

SESSIÓ RECONECTIVA  per connectar millor amb la vida, física, emocional, mental i espiritual. 

APRÈN TÈCNIQUES DE MEDITACIÓ I RELAXACIÓ per recarregar bateríes, disminuir l'estrés i optimitzar el funcionament del cervell.

També pots demanar informació dels tallers que properament s’impartiran al centre per millorar el teu Benestar. 

 

Regala Benestar des de : 20€, 40€, 60€ 

 

 MONTSERRAT ARNAU PALLEJÀ

 

 TEF. 616249745

 

 E-MAIL montserratarnau@yahoo.es

 

TRACTAMENTS PER A NADONS ADOLESCENTS ADULTS
I TERCERA EDAT

TRACTAMENT DEL DOLOR

• Quiromassatge
• Reflexoteràpia
• Correcció Postural
• Lesions Esportives
• Tendinitis
• Lumbàlgies
• Ciàtiques
• Dorsàlgies
• Pinçaments
• Migranyes
 

PSICOTERÀPIES AVANÇADES
• Tapping
• Tècniques d’Hipnosi
• Creixement Personal (Rebirthing)
• Tècniques de Relaxació, Respiració i Meditació

 

TERÀPIES BIOENERGÈTIQUES
• Flors de Bach
• Sanació Reconectiva Reconexió
• Reiki
 

 

TRACTAMENT DE
L’ESTRÉS I DEPRESSIONS

• Ansietat
• Angoixes
• Pors
• Tristesa
• Inseguretats
• Millorar l’Autoestima i les Relacions
• Millorar el Rendiment Acadèmic
• Professional i Esportiu
• Crisi Existencial
• Orientació i Ajuda Psicoterapèutica

GALERIA D'IMATGES

 

CENTRE DE SALUT I BENESTAR.
 

És un centre dedicat al servei i investigació innovadora de la salut de la persona a nivell físic, energètic, emocional, mental, espiritual i de relació des de fa 20 anys. Oferim mitjans des d'una visió de salut global, entesa com a harmonia i realització del potencial de l'ésser humà, des del compromís personal i la confiança mútua.


Considerem el ser humà com una unitat , en evolució que es manifesta en diferents nivells. El treball en un d'ells ajuda també per a un possible canvi en la resta sense substituir-la. Investiguem i potenciem eines de desenvolupament i salut en l'ésser humà, que connectin amb la saviesa interior del propi ser i del propòsit personal de la vida. Afavorim l'harmonia en les relacions humanes i potenciem i respectem el desenvolupament sostenible del planeta.


Utilitzem diferents eines: Teràpies manuals, i tècniques modernes de psicoteràpias avançades, Sanació i Reconexió. La finalitat és ajudar a desenvolupar el potencial de l'ésser humà. Considerem imprescindible fer-se càrrec de la pròpia vida i experiència, formant i educant en la salut per crear éssers autònoms i responsables. La professionalitat, el respecte, el suport incondicional, i la connexió amb un mateix és el marc on es realitza el nostre treball. S'estén des del propi compromís de pràctica personal com a camí de responsabilitat i d’ajuda als altres:Totes les técniques que s'utilitzen están basades amb un concepte holístic i de benestar.

 

 

SANACIÓ RECONECTIVA

Montse Arnau Pallejà

Practicant de Sanació Reconectiva i Reconexió Nivell 3

www.TheReconnection.com

Historia De La Reconexión

El Doctor Eric Pearl ha suscitado el interés de los médicos y de los investigadores más importantes en todo el mundo incluyendo a un hospital de los más importantes de los Estados Unidos, a un instituto de ayuda psicológica de primer nivel para las víctimas de catástrofes, a un centro de asistencia para las heridas en la columna vertebral y a una escuela de medicina universitaria.

Durante los años 1980 y 1990, Eric Pearl, poseedor de un doctorado en Quiropráctica en el Cleveland Chiropractic College de Los Angeles, dirigía uno de los centros más importantes en Quiropráctica en esta región. En el mes de Agosto de 1993, descubrió que poseía un “don” inusitado. Después de 12 años de práctica tradicional, se transformó repentinamente en un instrumento de curación de otro tipo: el canal a través del cual la sanación fluye.

Gradualmente ha ido dejando la quiropráctica como tal, ya que sus actividades (seminarios y consultas) han transformado el instrumento de su “don”, a través del cual, ayuda a la gente con enfermedades de todo tipo como los tumores malignos, enfermedades relacionadas con el SIDA, el síndrome de la fatiga crónica, las malformaciones de nacimiento y la deformidad de los huesos.

Llamado también el “Quiropráctico de las Estrellas” ha adquirido el estatus de doctor brillante y muy popular. El hecho de haber estudiado con maestros como el Dr. Virgil Chrane y el Doctor Carl Cleveland, ha permitido que el Dr. Pearl sea uno de los pocos terapeutas, que a la quiropráctica tradicional le haya incorporado técnicas originales procedentes de una antigua tradición que ha resucitado del olvido.

Tanto a nivel informal como clínico, los pacientes (¡y los médicos!) han sido testigos de sanaciones que se producían cuando Eric colocaba simplemente sus manos cerca de ellos

 

"Coaching" procede de un verbo inglés: "to coach", que puede traducirse como "entrenar". En el entorno empresarial y personal se conoce por coaching al proceso interactivo y transparente mediante el cual el coach o entrenador y la persona o grupo implicados en dicho proceso buscan el camino más eficaz para alcanzar los objetivos fijados usando sus propios recursos y habilidades.

 

El coaching es un sistema de preguntas por el cual el "coach" (profesional) ayuda al "coachee" (cliente) a sacar lo mejor de sí mismo. El proceso parte de la premisa de que el coachee es el individuo que cuenta con la mayor y mejor información para resolver las situaciones que enfrenta. En vez de enseñar, el Coach asiste al Coachee para que este encuentre sus propias respuestas.

ELS MEUS ARTICLES
 

- Dolores musculares

- Sanación reconectiva y reconexión

- La Reconexión

- Mandíbula sin tensión

- Los estados de ansiedad y estrés

- El poder de la sanación reconectiva

- 1ra. parte Rebirthing

- 2da. parte Rebirthing

- Gravitoteràpia. L'estirament de l'espinada

- Efectos científicos del Tapping

- Sanación reconectiva y reconexión II

- "Diez maneras de aumentar tu energía"

- Conoces la terapia de Flores de Bach ¿Que és?

- Tapping: Tècniques d'alliberament emocional

- Beneficios del Reiki

- Adéu a les cames cansades

 

- Gravitoterápia y corrección postural

- Tapping psicología emocional

- Les Flors de Bach per a nens i joves

- Sanar las emociones y el dolor de espalda

- Tapping tècniques d'alliberament emocional

- El poder curativo del masaje

- Fortalecer el ánimo

- Un cerebro en las tripas

- Dolor crónico en el hombro y la parte media de la espalda

- La salud y las emociones

- El masaje anticelulítico

- Curso ligero de felicidad

- Manejo del estrés

- Quiromasaje

- Reflexoteràpia Podal

- Cuando y porqué acudir al masajista